Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie organiseert elk jaar diverse activiteiten. Befaamd is het paaseierenzoeken op de Duno op Tweede Paasdag.  Zo’n tachtig kinderen zoeken dan naar paaseieren,  waaronder één Gouden Ei.

Verder organiseert de commissie in het voorjaar zowel voor de jeugd als voor volwassenen een jeu de boules toernooi. Verder is er voor de kinderen de straatspeeldag en wordt het bezoek van de Sint aan Heveadorp jaarlijks in goede banen geleid. De volwassenen kunnen gezamenlijk het nieuwe jaar inluiden op de nieuwjaarsborrel begin januari.

Leden

De activiteiten worden op dit moment georganiseerd door Bonny Gelijk-van der Wal, voorzitter, Linh Ly, Daniëlle van der Straaten-Broekhuizen, Nicole de Jong, Femke Schoenmaekers, Nico Havinga, Monique Gerritsma en Pien van Dael.

Meehelpen?

De activiteitencommissie is altijd op zoek naar hulp dus als u zin heeft deze (of andere) activiteiten te helpen organiseren kunt u zich via onderstaand formulier melden. Ook voor andere vragen of opmerkingen kunt u dit formulier gebruiken.