Denk mee over toekomst gemeente Renkum

Actueel

Wat vindt u belangrijk voor de (bestuurlijke) toekomst van de gemeente Renkum?

De circa 1400 inwoners die lid zijn van het panel Renkum Spreekt kregen onlangs het verzoek daarover een vragenlijst in te vullen. Wilt u ook uw mening geven over onderwerpen die u belangrijk vindt, maar bent u nog geen lid van het panel, meld u dan aan. Ook u ontvangt dan de vragenlijst.

Waar gaat het over?

We willen graag dat Renkum een prettige plek is en blijft voor onze inwoners, ondernemers en organisaties. We willen bijvoorbeeld dat voorzieningen, zoals de bibliotheek, in de toekomst open blijven en dat straten en buurten schoon en netjes zijn. Ook willen we dat onze inwoners snel en gemakkelijk een nieuw paspoort of rijbewijs kunnen halen. Kunnen we dit het beste zelf blijven doen? 

Gemeente Renkum heeft gekeken hoe ze in de toekomst een fijne plek kunnen zijn en blijven voor inwoners, ondernemers en organisaties. Er zijn verschillende manieren om daarvoor te zorgen. Die manieren noemen we toekomstscenario’s. Er zijn 4 toekomstscenario’s voor een goede toekomst voor de inwoners, ondernemers en organisaties in de gemeente Renkum. Om een goede keuze te kunnen maken willen we ook weten wat inwoners en ondernemers belangrijk vinden. 
Met uw antwoorden hopen we de toekomst van de gemeente Renkum te verbeteren. Uw mening is daarom erg waardevol!

Invullen vragenlijst

Zoals gezegd: nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u een vragenlijst. Het invullen daarvan duurt ongeveer 10-15 minuten. U kunt de vragen beantwoorden wanneer het u uitkomt. Al uw antwoorden worden vertrouwelijk verwerkt en niet op persoonsniveau teruggekoppeld aan de gemeente.

Namens Hannemarie Hardeman van het team beheer panel Renkum Spreekt, alvast hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst en voor uw betrokkenheid!