Glasvezelcampagne Heveadorp: groot succes!

Actueel

Heveadorp gaat voor glasvezel!

De glasvezelcampagne in Heveadorp is een groot succes. Qua aanmeldingen laat het kleine Heveadorp, procentueel gezien, het veel grotere Doorwerth en ook Wolfheze ver achter zich. Dat komt wellicht doordat de bewonersvereniging de overstap naar glasvezel aanmoedigt.

Extra korting, ook voor bewoners Doorwerth en Wolfheze

Bewoners profiteren van €25,- extra korting wanneer zij zich via de website Heveadorp.nl aanmelden voor een abonnement bij Delta of Caiway. Die mogelijkheid is er ook voor bewoners van Doorwerth en Wolfheze. Enkele bewoners uit die dorpen hebben van die mogelijkheid al gebruik gemaakt.

Glasvezelpagina

De links waarmee je je kunt aanmelden voor glasvezel zijn te vinden op Heveadorp.nl/glasvezel-in-heveadorp/. Op deze pagina, die regelmatig wordt bijgewerkt, vind je ook links naar websites waarop nuttige informatie en veel gestelde vragen, alsook een pagina waarop de verschillende providers met elkaar worden vergeleken.

Worden Doorwerth, Wolfheze en Heveadorp binnenkort aangesloten op een supersnel en betrouwbaar glasvezelnetwerk? Als het aan de Heveanen ligt wel.

Na 2 juni weten we het!