Herdenkings jubileumvlag 80 Jaar Slag om Arnhem

Actueel

In september vindt de 80e herdenking van de Slag om Arnhem plaats. Speciaal voor die gelegenheid ontwierp Kevin van Guilik een fraaie vlag. Kevin bracht zijn jeugd door in Heveadorp en ontwierp destijds ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van het dorp ook de bekende blauw-wit-groene Heveavlag. Vanwege zijn bijzonder band met Heveadorp biedt Kevin aan bewoners van Heveadorp de herdenkings jubileum vlag ’80 Jaar Slag om Arnhem’ aan met 10% korting.

Met een achtergrond die het gebied toont waar de historische strijd plaatsvond, brengt onze vlag de essentie van de Slag om Arnhem tot leven. De majestueuze Pegasus, het iconische symbool van de luchtlandingstroepen en hun speciale missie, zweeft krachtig over de tekst “SLAG OM ARNHEM” heen, waardoor een krachtig en gedenkwaardig beeld ontstaat.

Deze vlag is niet alleen een eerbetoon aan de dappere mannen die vochten en hun leven op het spel zetten voor vrijheid en gerechtigheid, maar ook een symbool van hoop, moed en veerkracht. Met zijn indrukwekkende ontwerp is onze jubileumvlag een prachtige toevoeging aan elke herdenkingsceremonie of bijeenkomst.
Door het kopen van onze jubileumvlag draagt u niet alleen bij aan het eren van onze helden, maar steunt u ook het behoud van historisch erfgoed en het voortzetten van de herinnering aan deze belangrijke gebeurtenis.
Laat uw steun en respect zien voor degenen die hebben gevochten en geofferd, en vier de 80-jarige herdenking van de Slag om Arnhem met onze Speciale Jubileumvlag. Bestel vandaag nog en wees een deel van deze gedenkwaardige viering!

Zoals gezegd: Speciaal voor inwoners van Heveadorp 10% korting en geen verzendkosten. Gebruik de code: Hevea80 in het bestelproces. De vlaggen worden 1x per week bezorgd.

De vlag is te bestellen via de webshop