Heveadorp krijgt glasvezel. Hoe nu verder?

Actueel

Heveadorp krijgt glasvezel. Hoe nu verder? 

Het kan u niet ontgaan zijn: er is voldoende animo voor glasvezel in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze en de voorbereidingen voor de aanleg zijn in volle gang. 

Degenen die zich nog niet aangemeld hebben kunnen nog tot en met 30 juni profiteren van extra korting en gratis aansluiting. Lees meer

Communicatie aanleg/bouw

De voorbereiding van de aanleg is bij de aannemers gestart.

De aannemer in dit gebied is BAM. Vanaf dit moment zal de verdere communicatie ook vanuit hen gaan. De aannemer is nu bezig met de laatste voorbereidingen als laatste vergunningen rondmaken, materialen bestellen en het tracé bepalen.

  • Er komt een aanlegplanning die gecommuniceerd gaat worden
  • Er zal contact opgenomen worden voor een schouw
  • Als bewoner word je geïnformeerd als de openbare weg niet bereikbaar is
  • En je ontvangt bericht wanneer de huisaansluiting gerealiseerd gaat worden en je hiervoor thuis moet zijn

Let op: hoe snel je bericht ontvangt kunnen we nu nog niet zeggen maar dit kan 3-6 maanden duren afhankelijk waar in het tracé je woning zit en waar de aannemer gaat beginnen met de aanleg.

Communicatie provider

Zodra de aansluiting in de woning is gerealiseerd dan krijgt de gekozen provider een seintje van ons en gemiddeld ontvang je dan binnen 2-4 weken je gekozen pakket en als dat is aangesloten dan kun je gebruik maken van de diensten.

  • Wisselen van provider kan na 1 jaar gebruikmaken van het pakket. Upgraden van je pakket kan altijd! Neem hiervoor contact op met je provider.
  • Verhuizen naar een woning zonder DELTA Fiber Netwerk-glasvezel is altijd reden tot opzeggen van je abonnement zonder extra kosten.
  • Mocht er onverhoopt een storing zijn in huis geef deze altijd door bij je provider. Niet bij de aannemer of bij DELTA Fiber Netwerk maar bij je provider want zij zijn je eerste aanspreekpunt zodra je een aansluiting hebt. De provider stuurt de melding het proces in om te checken of het aan de apparatuur in huis ligt wat zij kunnen oplossen of misschien toch een kabelbreuk ergens die wij vanuit DELTA Fiber Netwerk met een aannemer op moeten lossen.

Bouwformule

Vlak voor en/of tijdens de aanleg zullen wij vanuit DELTA Fiber Netwerk nog een keer communiceren naar bewoners die tot nu toe niet mee hebben gedaan of ze toch niet alsnog graag mee willen doen. We merken dat veel bewoners ineens toch twijfelen en denken “Had ik niet toch mee moeten doen?”

Glasvezel informatiepunt

Het Glasvezel informatiepunt in Doorwerth blijft de komende tijd nog open voor vragen van bewoners.

Bouwploeg

Er zullen in verschillende delen van het gebied mensen aan het werk zijn van de aannemer. Zij werken ontzettend hard en helaas horen we af en toe negatieve geluiden over minder goed Nederlands spreken, dat de tuin niet netjes is achtergelaten dan wel andere klachten. Heel vervelend om te horen voor de aannemer maar vooral ook voor de werknemers zelf. Mocht je een klacht hebben of horen, deel deze alsjeblieft met Deltafiber per mail of direct met de aannemer. Maar eigenlijk kun je er vanuit gaan, dat alles netjes zal verlopen. Geef de hardwerkende mannen en vrouwen even een kop koffie of een lekkere koek, dan zullen ze nog sneller zorgen dat de aansluiting is gerealiseerd en je als bewoner zo min mogelijk overlast hebt!