Heveadorp krijgt glasvezel!

Actueel

 

In een Teams-Sessie met de glasvezelambassadeurs van Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze, bracht directeur Piet Grootenboer van Deltafiber zojuist het nieuws waar we al geruime tijd naar uitzien:

in Heveadorp (en ook in Doorwerth en Wolfheze) wordt glasvezel aangelegd!

Daartoe is besloten omdat mede dankzij een succesvolle campagne, voldoende bewoners zich hebben aangemeld voor glasvezel. Verwacht wordt, dat de aannemer na de zomer zal beginnen met de aanleg. Daarna duurt het zeker nog maanden voordat elke woning zal zijn aangesloten op het netwerk van de toekomst. Maar voor eind 2022 zal het project zijn gerealiseerd.

Te zijner tijd zal het mogelijk zijn om op de website van Deltafiber (na het invullen van postcode en huisnummer) na te gaan, wanneer uw woning zal worden aangesloten. We houden u op de hoogte.

Goed nieuws voor degenen die zich nog niet aangemeld hebben

De campagne loopt nog een paar weken door. Dat wil zeggen: tot en met 30 juni heeft u de mogelijkheid om u alsnog aan te melden. Uw woning wordt dan gratis aangesloten. Besluit u na 30 juni over te stappen op glasvezel, dan betaalt u €650

Ook de clubactie loopt door tot en met 30 juni. Dat wil zeggen: meld u zich aan via een van de volgende links, dan ontvangt u €25 cash back en de bewonersvereniging €50. Tot nu toe hebben circa 60 Heveanen van deze gelegenheid gebruik gemaakt. Dat wil dus zeggen dat de vereniging zo’n drieduizend euro tegemoet kan zien, te besteden aan leuke dingen voor Heveadorp.

(Let op: meld u zich aan via een van deze links, dan ontvangt u geen bevestiging dat u zich aangemeld heeft via de bewonersvereniging. Evenmin van de cashback van €25. Maar de coördinator van de ‘clubactie’ ontvangt wel direct bericht dat er een extraatje onderweg is. De cashback ontvangt u wanneer uw abonnement ingaat.)

De links om u aan te melden:

Caiway

Delta

En de bevestiging van uw aanmelding die de bewonersvereniging ontvangt: