Krijgt Heveadorp eindelijk glasvezel? Campagne start binnenkort

Actueel

Krijgt Heveadorp eindelijk glasvezel? Campagne start binnenkort

De inwoners van Renkum en Heelsum kozen al voor glasvezel, binnenkort mogen de inwoners van Heveadorp zich uitspreken of zij aangesloten willen worden op het supersnelle glasvezelnetwerk. 

Wens van veel bewoners in vervulling

Wat ziet u graag verbeterd in Heveadorp?” Dat was een van de vragen in een enquête die vorig jaar onder de bewoners werd gehouden. Het antwoord dat met stip op één stond? “Glasvezel”.
Daarom juicht de Bewonersvereniging de mogelijkheid dat er binnen afzienbare tijd bij ons een glasvezelnetwerk wordt aangelegd van harte toe. Na een succesvolle campagne in Renkum en Heelsum, onderzoekt DELTA Fiber Netwerk op dit moment de mogelijkheid om glasvezel aan te leggen in Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze. Alle bewoners worden persoonlijk geïnformeerd als er goed nieuws te melden is en de campagne van start gaat. Wij hopen dan ook van harte dat de inwoners van Heveadorp zich dan bereid verklaren om op glasvezel over te stappen.

Start campagne: eind maart/begin april

Op het moment dat de campagne van start gaat, verschijnt er een extra editie van de Nieuwsbrief Heveadorp.nl met informatie over het hoe & waarom. We willen nu alvast verklappen dat er voor de bewoners die zich dan via een link op deze site aanmelden, een interessant extra voordeel is. Bovendien krijgt de bewonersvereniging (bij een geslaagde vraagbundeling uiteraard) een sympathieke vergoeding per aangemeld huishouden via onze vereniging. Dat bedrag zal dan worden aangewend voor leuke zaken waar we allemaal -of we nu wel of geen glasvezel hebben- van kunnen genieten, zoals speciale (kinder)activiteiten, speel- of sporttoestellen op het Heveaveld of andere dingen die het leven in ons mooie dorp verrijken.

Dus wat ons betreft kan de campagne van DELTA Fiber Netwerk niet snel genoeg beginnen!