Mobiliteitsenquête gemeente Renkum. Doet u mee?

Actueel Gemeente Renkum

Enquête

Om een goed Mobiliteitsplan te schrijven, heeft de gemeente input nodig van inwoners en belanghebbende organisaties over bijvoorbeeld routes en verkeersveiligheid. Daarom is er een enquête opgesteld die we delen met inwoners, scholen en organisaties in Renkum. 

Waarom een enquête?

Met deze enquête brengen we in kaart hoe inwoners en bezoekers zich door de gemeente Renkum verplaatsen. Welke routes lopen en fietsen zij, welke knelpunten komen zij onderweg tegen en waar is het onveilig op de weg. Met de opgehaalde informatie uit de enquête kan de gemeente goede keuzes maken voor de toekomst: waar moeten fietspaden worden verbreed, waar is de parkeerdruk hoog, hoe kunnen we mensen helpen om duurzamer te verplaatsen?

Doe mee!

Tijdens een rit naar het werk, school of de supermarkt kom je van alles tegen. Sommige plekken zijn goed ingericht, maar op sommige plekken is er ruimte voor verbetering. Waar loop jij tegenaan in de gemeente Renkum? En wat zijn jouw wensen op het gebied van verkeer en vervoer in Renkum? Wat gaat er goed en wat kan er beter? Vul de enquête in en laat het ons weten!

De enquête duurt ongeveer 15 minuten en is het beste in te vullen op een tablet of computer/laptop.

De enquête kun je vinden via de volgende link: https://new.maptionnaire.com/q/8bv9j2nmo3g7 of www.renkum.nl/mobiliteit (in te vullen t/m 31 december 2023).