Nog maar een paar dagen om u aan te melden voor glasvezel

Actueel

Nog maar een paar dagen om u aan te melden voor glasvezel

Informatie- en inschrijfavond, speciaal voor Heveadorp: woensdag 26 mei

Het kan u niet ontgaan zijn: op billboards, in krantenartikelen en folders, op Facebook, Youtube en ook op onze eigen website wordt u eraan herinnerd dat glasvezel in Heveadorp dichterbij is dan ooit. De glasvezelcampagne draait op volle toeren en veel bewoners hebben zich al aangemeld bij een van de providers. Maar…… de 30% van alle bewoners van Heveadorp, Doorwerth en Wolfheze die nodig is om glasvezel daadwerkelijk aan te leggen is nog niet gehaald.

Heeft u zich al aangemeld? Zo niet, doe dat dan s.v.p. vóór 2 juni via een van de links op onze website en profiteer van een leuke korting.

Informatiepagina op Heveadorp.nl

Twijfelt u nog? Lees dan de informatie over glasvezel nog eens door. Op onze website hebben wij de rubriek Glasvezel in Heveadorp aangemaakt. U vindt daar het antwoord op talloze vragen en links naar websites met extra informatie.

Glasvezelinformatiebus

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Kom dan naar de Glasvezelinformatiebus. Op vrijdag 21 mei is deze van 10.00 tot 14.30 uur te vinden op de parkeerplaats Beeklaan/Wilhelmilaan in Heveadorp.

Voor andere plaatsen en tijdstippen waar de bus de komende dagen te vinden is: klik hier

Informatieavond Heveadorp

Deltafiber organiseert op woensdag 26 mei van 18:30 tot 21:00 uur een inschrijf-/informatieavond. Op het Heveaveld zijn de glasvezelambassadeurs Heveadorp en vertegenwoordigers van Deltafiber en de bewonersvereniging aanwezig om bewoners informatie te verstrekken over glasvezel en te helpen bij het maken van een keuze voor een geschikte provider.

Voorlopig laatste kans

Laat de kans om aangesloten te worden op het netwerk van de toekomst niet voorbij laten gaan en meld u aan!

Op 2 juni weten we het: krijgen we in Heveadorp glasvezel? Of niet….