Veel animo voor Crea 2.0 avonden

Actueel

Na een bescheiden start mogen de Crea 2.0 avonden zich verheugen op een toenemende belangstelling. Tijdens de tweede creatieve avond op 16 november meldden zich acht dames op Dunolaan 1 om te werken aan hun eigen naai-, borduur-, quilt en haakprojectjes. De deelnemers denken mee en helpen elkaar wanneer het even niet zo goed lukt.

Leerzaam en gezellig

De Crea 2.0 avonden zijn ook gewoon gezellige avonden en maken het mogelijk nieuwe bewoners van Heveadorp te leren kennen.

De volgende Crea 2.0 avond*) wordt gehouden op 14 december, van 20.00 tot 22.00 uur, op Dunolaan 1. Dan gaan een paar geïnteresseerden oefenen met een techniek om versieringen te maken onder leiding van één van de leden. Voor deze avond hebben zich al enkele nieuwe leden aangemeld. 

Laat s.v.p. vooraf even weten dat je wil deelnemen. Bel, ">mail of app Tineke: 06 20 92 96 56

Copyright

*) De naam ‘Crea-Hevea-Avonden’ die initiatiefnemers Tineke en Jeanine voor de creatieve avonden bedachten stuitte helaas op bezwaren van enkele voormalige bewoners. Want wat bleek? Onder dezelfde naam organiseerden deze dames destijds creatieve avonden. Voorheen in Heveadorp, nu in Oosterbeek. 

Op vriendelijk, doch dringend verzoek van de dames besloten Tineke en Jeanine na rijp beraad de naam Crea-Hevea-Avonden om te dopen in Crea 2.0.- avonden.