Denk mee aan ontwerp voor een waterspeelplaats

Actueel

Het Waterschap Vallei en Veluwe nodigt de bewoners van Heveadorp uit mee te denken aan het ontwerp voor een waterspeelplaats nabij het waterfiltergebouw 

Aanleiding

Naar aanleiding van de restauratie van de waterfilterkelder in Heveadorp in 2018 ontstond het idee om ook een waterspeelplaats aan de leggen bij de Seelbeek en de waterfilterkelder. 

Waterschap Vallei en Veluwe en gemeente Renkum willen dit graag mogelijk maken omdat het aansluit bij het doel om waterbewustzijn van generatie tot generatie door te geven. Daarom is een ontwerper, gespecialiseerd in natuurvriendelijke speelplaatsen gevraagd na te denken over de mogelijkheden op deze bijzondere locatie. Op basis van een aantal randvoorwaarden is een eerste ontwerp gemaakt dat het Waterschap graag aan de inwoners van Heveadorp willen voorleggen.

Uitnodiging

Bent u ook geïnteresseerd? Op zaterdag 9 maart zijn vertegenwoordigers van het  waterschap en de gemeente tussen 14:00 uur en 16:00 uur aanwezig op het grasveldje naast de waterfilterkelder. Zij zullen het ontwerp toelichten en luisteren naar uw ideeën. 

U bent van harte uitgenodigd.