Geslaagde Kerst Sing Along

activiteitencommissie bewonersvereniging

Ondanks storm en regen

Op zaterdag 23 december zag het er even naar uit, dat alle voorbereidingen voor de Kerst Sing Along voor niets waren geweest. De storm, die tot twee keer toe de kerstboom op het Heveaveld had geveld dreigde roet in het eten te gooien en droog zou het ook niet blijven. Het viel mee. Besloten werd, vanwege de wind, het evenement te verplaatsen naar het schoolplein aan de Middenlaan. En rond half acht was het zo waar droog. Maar zouden er met dit weer wel genoeg bewoners komen meezingen?

Ook dat viel mee. Het aantal deelnemers overtrof alle verwachtingen. Tussen 19:00 en 20:00 uur werden de teksten van de liedjes maar liefst 109 keer gedownload van onze site.

Glühwein en krentenbrood

Het werd een sfeervol evenement, dat een groot succes werd dankzij optredens van het jeugdorkest van Eendracht Renkum en het A Capella koor ‘Punt Uit’ uit Wageningen. En natuurlijk dankzij de uitstekende organisatie van de Activiteitencommissie. 

Jong en oud vermaakten zich prima en na afloop werd er nog lang nagepraat en werd menig krentenbroodje weggespoeld met naar keuze chocomel of Glühwein.

Bekijk het filmpje op ons Youtubekanaal:

en de foto’s op Google Foto’s: