Boottocht met de Blauwe Bever

bewonersvereniging

Dit jaar geen dorpsfeest, maar wél een leuke groepsactiviteit voor bewoners: een boottocht over de Rijn met de Blauwe Bever.

Naar de Bovenpolder

Op 29 september meert de Bever af bij kasteel Doorwerth waar we rond 13:30 uur aan boord gaan. Vervolgens vaart het schip naar de Wageningse Bovenpolder. Hier leggen we aan voor een wandeling van circa 45 minuten onder leiding van gidsen. Daarna varen we terug naar het opstappunt Kasteel Doorwerth. Daar zullen we rond 16:30 uur aankomen.

Meld je tijdig aan

Een deel van de kosten van deze activiteit neemt de bewonersvereniging voor haar rekening.

Aan de deelnemers vragen we een bijdrage van €16,- per persoon als je lid bent van de bewonersvereniging en €21,– per persoon als je geen lid bent. Deze bedragen zijn inclusief bonnen voor twee consumpties. Het aantal plaatsen aan boord is beperkt. Dus als je mee wil varen, meld je dan zo snel mogelijk aan via het formulier onder de foto.

Te laat?

Is het maximum beschikbare plaatsen al bereikt op het moment dat je je inschrijft, dan kom je op een reservelijst. Bovendien kom je bovenaan de deelnemerslijst van een boottocht die we boeken in het jaar dat we geen dorpsfeest organiseren.