Gezamenlijke maaltijd op het Heveaveld

bewonersvereniging

De spelregels

  • Je neemt net zoveel eten mee als je zelf op kunt: kleine hapjes, hartige taart, salade, wat je maar wilt.
  • Je zet je gerecht op een van de picknicktafels en deelt met je tafelgenoten.
  • Heb je een streng dieet en wil je liever je eigen eten meenemen? Geen probleem, er zijn geen regels.
  • Wil je wat drinken? Dan neem je dat ook zelf mee. 
  • Bord, bestek en glas of beker neem je ook zelf mee.

In tegenstelling tot de organisatie van een dorpsfeest vraagt een gezamenlijke maaltijd op deze manier een minimum aan vrijwilligersinzet. Het is een laagdrempelig evenement (voor iedereen in Heveadorp) het versterkt de saamhorigheid en is natuurlijk ook gewoon gezellig.

Heel Heveadorp bakt

Omdat dit jaar Doorwerth tijdens Koningsdag groots uitpakte verviel het Koningsdagfeest op het Heveaveld en daarmee ook de succesvolle competitie ‘Heel Heveadorp bakt.’ Dat vonden velen jammer. Maar niet getreurd: wij nodigen thuisbakkers uit op 17 augustus hun favoriete taart te laten beoordelen door een deskundige jury. En wie weet win je een fraaie prijs. 

Dessert

Stukjes taart zullen aan het eind van de gezamenlijke maaltijd als dessert aan de deelnemers worden aangeboden. De activiteitencommissie zorgt voor koffie en thee.

Nadere informatie/Aanmelden

Uiterlijk een week voorafgaand aan 17 augustus zullen we nadere informatie verstrekken. Aanmelden is niet per se nodig, maar wel gewenst. Het is namelijk handig om te weten hoeveel personen er ongeveer zullen deelnemen. Stuur een e-mail aan waarin je aangeeft met hoeveel personen je gaat deelnemen aan de maaltijd.