BewonersverenigingHevea100_Feest

Een geslaagd jubileumfeest!

De activiteiten in het kader van het honderdjarig bestaan van Heveadorp werden op 9 juli afgesloten met een zeer geslaagd dorpsfeest op het Heveaveld.


Herauten te paard
Programma

15.00 feestelijke opening van het feest met herauten te paard

15.30 workshop “Circus doe je zo”

16.00 start aanmelding en ophalen muntjes food

17.00 voorstelling “Circus doe je zo”

18.00 roofvogelshow door De Valk Roofvogels

19.00 optreden Hevea Blues Band

20.30 feestavond met optreden van Lang en Breed
Circus Poeha

Zoals het programa hierboven laat zien, was er voor elk wat wils. Nadat herauten te paard met trompetter- geschal de opening had verzorgd, begon na een welkomstwoord van Dick van den Berg het circus Poeha met het openingsprogramma voor jong en (een beetje) oud. De kinderen lieten na een uurtje oefenen de leukste kunstjes zien en werden daarna beloond met een ijsje uit een antieke ijscokar die er waarschijnlijk ook al een eeuwfeest op had zitten.

 

 

 

De Hevea Blues Band

Vervolgens speelde de Heveabluesband het eerste deel van haar repertoire. De Toko uit Doorwerth was inmiddels gearriveerd en gingen er heel wat sateetjes over de toonbank. Nu was het tijd voor de vogelshow van De Valk met roofvogels en ander geverderte. Dat viel goed in de smaak, want de show werd massaal bezocht.

 

 

Saté en frites

Ondertussen was ook de frietkar gearriveerd en ook die vond gretig aftrek. Na een tweede rondje Heveabluesband werd het tijd voor het avondprogramma. De drank vloeide rijkelijk en de tweemansband Lang en Breed maakten er een echt feestje van. Er werd gekletst of geswingd, net zoals het vogeltje gebekt was. Om middernacht kwam er een eind aan een geslaagde avond, met gelukkig geen spatje regen. Een kadootje van boven dat zeer op prijs werd gesteld. Ook dank aan de sponsors en vele vrijwilligers die deze onvergetelijke dag  mogelijk gemaakt hebben