Crea 2.0-avonden

Zin in een creatief avondje haken, breien, borduren of gewoon gezelligheid? Dan is deelname aan de Crea 2.0 avonden*) iets voor jou! Tineke Rens en Jeanine Rog organiseren één keer per maand een creatieve avond, van 20:00 tot 22:00 uur.

Welkom

Je herkent het misschien wel. Vol goede moed ben je begonnen aan een brei-, haak- borduur- quilt of naaiproject maar je komt maar niet verder. Of je wil graag eens een paar sokken breien, maar je zou niet weten waar te beginnen. Op een Crea 2.0 avond komen we er met elkaar wel uit. Alles kan en iedereen is welkom, natuurlijk ook als je kennis wilt/kunt overdragen.

Aanmelden

Spreekt dit jou aan? Laat dan even weten of je komt. Dat maakt voor Tineke en Jeanine de voorbereiding makkelijker.

Bel of app naar Jeanine (06 26875045) of Tineke (06 20929656)

Of stuur een mail naar 

Data

Kijk voor de datum en locatie van de eerstvolgende Crea 2.0 avond op de agenda van Heveadorp.nl

Copyright

*) De naam ‘Crea-Hevea-Avonden’ die Tineke en Jeanine voor de creatieve avonden bedachten stuitte helaas op bezwaren van enkele voormalige bewoners. Want wat bleek? Onder dezelfde naam organiseerden deze dames destijds creatieve avonden. Voorheen in Heveadorp, nu in Oosterbeek.  Op vriendelijk, doch dringend verzoek van de dames besloten Tineke en Jeanine na rijp beraad de naam Crea-Hevea-Avonden om te dopen in Crea 2.0.- avonden.