Laden Evenementen

« Alle Evenementen

2e Renkumse Plandeldag

8 juni

Het succes van De 1ste Renkumse plandeldag vorig jaar -met een oogst van 100 vuilniszakken vol- smaakte naar meer. Vorig jaar was dat een cadeautje ter ere van het 100-jarig bestaan van de gemeente, dit jaar vieren we gewoon onze natuur. Op zaterdag 8 juni komen de Renkumse dorpen daarom in actie voor De 2de Renkumse Plandeldag.

Lokale opruimhelden, zwerfafvalbrigades, schoolklassen, vriendengroepen, gezinnen en sportclubs binden dan in Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum en Wolfheze samen met Plandelman de strijd aan tegen zwerfafval. Hun motto: opgeruimd, straat netjes!

Meedoen is gratis, net als de speciale WePlog-app (gratis voor iOS en Android) waarmee de gelopen routes de stadskaart in realtime groen kleuren. Je eigen straatje, of dat van een ander; een kwartiertje of een uur, in de vroege of late uurtjes, dat maakt niet uit. Met een gelegenheidsgroepje, in je uppie, met de kids of de buren of je sportclub of school: alles mag.

Hoe meer zielen, hoe schoner het is. Meld je dus aan (en claim alvast jouw schoonmaakstukje) dan weet jij als eerste het feestelijke programma van die dag. Aanmelden kan met een mailtje naar

Wil je zo’n superhelden-affiche of een stapeltje Plandelbingo-kaarten om te verspreiden? Dan kan je die via het zelfde mailadres aanvragen!

Welke dorp wordt de groenste van de Veluwezoom? Wie roept straks als allereerste ‘PlandelBINGO!’? Aan het eind van De 2de Renkumse Plandeldag vieren alle plandelaars, ploggers & prikkers de ‘oogst’ met een klein feestje.

Gegevens

Datum:
8 juni
Site:
plandel.nl

Organisator

Anton Damen
Telefoon
06 53 64 47 12‬
E-mail
Bekijk de site van Organisator