Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brainstormsessie plan voor nieuwe speeltuin

13 december 2023 om 20:00 tot 21:30

Een nieuwe speeltuin staat al geruime tijd op het verlanglijstje van de bewonersvereniging. Op de begroting is daarvoor een bedrag gereserveerd, maar dat is bij lange na niet toereikend om een nieuwe speeltuin te realiseren. Subsidiepotjes die voor een dergelijk project bestaan komen doorgaans pas beschikbaar als ook de gemeente investeert. Dat laatste is inmiddels geregeld. Nú is het van belang dat er een goed plan wordt gemaakt.

Namens de bewonersvereniging zijn Ilse van den Berg, Nicole de Jong en Jeroen Bosch op zoek naar dorpsgenoten die hierover willen meedenken.

Brainstormsessie, 13 december

Heb je ideeën voor een nieuwe speeltuin? De herinrichting van de bestaande speeltuin? Ben je bereid een steentje bij te dragen? Kom dan op 13 december naar de brainstormsessie. Vanaf 20:00 uur ben je van harte welkom op een nader te bepalen adres.

Mocht je aan de sessie willen deelnemen stuur dan svp een persoonlijk bericht aan Ilse (06 43 17 03 29) of aan Nicole (). Vanzelfsprekend hoor je dan t.z.t. waar je wordt verwacht.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking en met vriendelijke groet,
Ilse, Nicole en Jeroen

Gegevens

Datum:
13 december 2023
Tijd:
20:00 tot 21:30

Locatie

Nader te bepalen

Organisator

Bewonersvereniging
E-mail