Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dorenfest, een festival in Doorwerth

1 oktober 2022 om 14:00 tot 22:00

Een festival in Doorwerth; het DorenFest

Eén groot feest voor ontmoeting, met muziek, kramen met lokale verenigingen, activiteiten voor kinderen en veel gezelligheid.

 Op 1 oktober zullen vanaf 14.00 uur wel 30 kramen centraal in het dorp zich vullen met leden van en informatie over verschillende verenigingen uit en rond Doorwerth. Dat wil niemand missen tijdens een gratis festival; het DorenFest.

Tijdens deze verenigingenmarkt zullen inwoners van Doorwerth en Heveadorp en andere belangstellenden kennis kunnen nemen van wat er in hun dorpen allemaal te doen is.

En om de markt aantrekkelijk te maken, wordt er een festival omheen gehouden. Een festival met twee podia, één voor bands en één voor Dj’s. Deze artiesten komen zoveel mogelijk uit of rond Doorwerth. 

En als dat nog niet genoeg is; twee springkussens voor de jongste inwoners, een hoogwerker van de Doorwerthse brandweer voor de wat oudere jeugd.

En dat alles wordt afgewisseld met demonstraties van verschillende verenigingen. Ook wordt voor het inwendige van de mens goed gezorgd met warme (uit Ons Middelpunt) en koude dranken, snacks en maaltijden uit drank- en foodtrucks.

Het festijn zal worden geopend door Burgemeester Agnes Schaap.

 Download het programma

Gegevens

Datum:
1 oktober 2022
Tijd:
14:00 tot 22:00
Site:
www.dorenfest.nl

Locatie

Centrum Doorwerth