Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis Plandel-clinic

29 mei 2021 om 11:00 tot 12:00

Op zaterdag 29 mei organiseert ‘Plandelman’ Anton Damen i.s.m. DELTA Fiber Netwerk een Plandel-clinic voor alle inwoners van Doorwerth, Heveadorp en Wolfheze

We ergeren ons rot aan zwerfafval, maar… we kunnen er ook wat aan doen. Want als je dat zakje, blikje of flesje uit de natuur vist, zorgt dat voor een opgeruimde straat én een opgeruimd gevoel. Als Plandelman bindt Anton Damen samen met een groeiend leger van opruimhelden de strijd aan tegen zwerfvuil en plastic soep. Iedereen kan het, of je nu peuter, puber of pensionado bent, of iets daartussen. Want ‘plandelen’ is wandelen en tegelijkertijd plastic troep oprapen. Het mooie is: al die kleine beetjes scheelt uiteindelijk een berg ellende en zorgt voor een machtig mooie woonomgeving en veel gezelligheid.

Plandelman kreeg al tal van Utrechtse wijken al aan het plandelen, en nu heeft hij zijn pijlen gericht op Doorwerth en omgeving. Want zo’n mooie, groene omgeving vraagt gewoon om wat opruimliefde.

Op zaterdag 29 mei geeft Anton Damen daarom twee mini-Plandelclinics met tips & trucs, en deelt hij ook opruimgereedschap uit om het geleerde in praktijk te brengen. Het duurt een uurtje, maar de oogst is groot. Niet alleen qua zwerfafval, maar vooral van opgestoken duimpjes en blije blikken van je omgeving. Voor jonge deelnemers is er een speciale zwerfiebingo en voor álle plandelaars een verrassing op het eind. Meer weten? Zie de website www.plandelen.nl.

Plandel-clinic za 29-5 van 11:00-12:00 of van 14:00-15:00 uur, Glasvezel Informatiepunt, Mozartaan 2, Doorwerth. Meld je komst vast aan via een mailtje naar   

Gegevens

Datum:
29 mei 2021
Tijd:
11:00 tot 12:00
Site:
www.plandelen.nl