Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Herfstwandeling natuurgebied Paradijs

4 november 2018

De Groenclub organiseert op 4 november een herfstwandeling. Dit wordt de derde wandeling door het Renkums Beekdal. We hebben het gebied tussen Renkum en het bezoekerscentrum De Beken al bezocht en later ook het stuk tussen De Beken en landgoed Quadenoord. Ditmaal bezoeken we Het Paradijs!

HET PARADIJS

Het paradijs is een prachtig gebied in de bovenloop van het Renkums beekdal. Veel bosranden, natte weiden, oude bomen en stromend water kenmerken het landschap. Hier liggen nog verschillende sprengenbeken, zoals de Paradijsbeek en de Bosbeek, die veel water leverden aan de Quadenoordse molen en andere molens die langs de Renkumse beek hebben gestaan.

Cees Kwakernaak; Lid van de Groenclub en tevens vrijwilliger van de stichting het Renkums Beekdal gaat ons door dit gebied rondleiden. Voor informatie/foto’s: bezoek de site ( www.renkumsbeekdal.nl )

De gegevens:

  • 10.30 uur  verzamelen bij de Beeldentuin Quadenoord,
    adres: Quadenoord 4, 6871 NG Renkum (te bereiken via de Bennekomseweg, na het Shell station rechtsaf de Bosweg, links aanhouden het Kwadenoordse pad (wordt zandweg). Hier is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.
  • We beginnen met koffie en wat lekkers bij de Beeldentuin, aangeboden door de Groenclub. Daarna beginnen we rond 11:00 uur aan de rondwandeling door het Paradijs
  • 12.30 einde wandeling bij de Beeldentuin

Aanmelden graag vooraf: mailen naar  

De Groenclub draagt een bedrag van €50,- bij voor de exploitatie van het bezoekerscentrum.

Wij, als Groenclub, kijken uit naar deze rondleiding!

Tot ziens!

Namens de Groenclub: Willem Hillen  (06-13125429)

 

 

Gegevens

Datum:
4 november 2018