Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Info-avond: de warmtetransitie in Heveadorp

13 juni om 19:15 tot 21:00

‘Hoe zal de warmtetransitie er voor Heveadorp uit gaan zien’? Dat is de vraag waarover we in de komende jaren meer duidelijkheid willen krijgen.
De gemeente geeft hiervoor aanstaande donderdag 13 juni de aftrap.

Natuurlijk is hier overleg over geweest met de vereniging Heveadorp Duurzaam, maar de gemeente heeft ook zelf een rol in het opzetten van de samenwerking met alle inwoners over de warmtetransitie. Dit hoort ook zo binnen de opdracht die de gemeente Renkum heeft vanuit de rijksoverheid.

Donderdagavond is daarom een belangrijk moment voor de toekomst van Heveadorp. De warmte- en energievoorziening in de toekomst, de kwaliteit van de woningen, de energieprijzen, de huurkosten; het is een complex vraagstuk en verre van een eenvoudige opgave. Zekerheid geven is onmogelijk, wel zoveel mogelijk duidelijkheid en inspraak in het proces. Insteek: de gemeente en de inwoners doen het samen!
Hierover praten ambtenaren ons donderdagavond bij; deze bijeenkomst markeert de start van het Wijkuitvoeringsplan voor Heveadorp.

Op alle adressen in Heveadorp is eind mei een persoonlijke uitnodiging van de gemeente per post bezorgd.
Dìt bericht vanuit de vereniging Heveadorp Duurzaam is een herinnering aan deze uitnodiging, mede op verzoek van Luco van Suntenmaartensdijk, projectleider Wijkuitvoeringsplan Heveadorp.
Heveadorp Duurzaam onderstreept graag het belang van deze avond voor alle inwoners van Heveadorp; het is de eerste informatieavond over het proces richting een Wijkuitvoeringsplan.

Kom** 13 juni ook en meld je aan*.

Aanmelden:*

Aanmelden via een mailbericht naar Luco van Suntenmaartensdijk:
Zie ook de brief die u ontvangen heeft (link).

**U wordt om 19:30 verwacht in het Gemeetehuis van Renkum in Oosterbeek.

Heeft u geen vervoer?

Wilt u met iemand meerijden en lukt het u niet dit zelf te regelen? Meld dit ons via , dan helpen we u daarbij. Graag gedaan.

Wilt u best iemand meenemen, dan kunt u zich ook aanmelden. Graag.

Donderdag 4 juli:
Reserveer deze datum. Deze avond nodigt de vereniging Heveadorp Duurzaam alle Heveanen uit om samen het vervolg van 13 juni te bespreken. Een persoonlijke uitnodiging hiervoor volgt binnenkort.

Dinsdag 18 juni:
Bijeenkomst voor alle bewoners van de rietenkap woningen. Alle bewoners zijn al uitgenodigd. Deze brief kunt u terugvinden op onze website (link).

Het bestuur van de vereniging Heveadorp Duurzaam:
Michiel Köhne, Wim Huysman, Elisabeth Rault, Ingrid van der Maat, Gea Verhagen

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
19:15 tot 21:00

Locatie

Gemeentehuis

Organisator

Heveadorp Duurzaam
E-mail
Bekijk de site van Organisator