Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Officiële ingebruikname waterspeelplaats

14 december 2019 om 10:00 tot 11:00

Zaterdagochtend 14 december is het zover! Dan neemt het waterschap de waterspeelplaats bij de waterfilterkelder in Heveadorp officieel in gebruik. Iedereen is daarbij van harte uitgenodigd.

Na de restauratie van de waterfilterkelder in Heveadorp in 2018 ontstond het idee om ook een waterspeelplaats aan te leggen bij de Seelbeek en de waterfilterkelder. Waterschap Vallei en Veluwe en gemeente Renkum willen dit graag mogelijk maken omdat het aansluit bij het doel om waterbewustzijn van generatie tot generatie door te geven. Een ontwerper gespecialiseerd in natuurvriendelijke speelplaatsen maakte met een ontwerp en nam daarbij ideeën van inwoners uit Heveadorp mee.

Het resultaat kunt u zaterdag 14 december bewonderen. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom op het grasveldje naast het waterfiltergebouw (bereikbaar via het wandelpad voorbij Beeklaan 1). U wordt ontvangen met een kopje koffie, thee of chocolademelk. Na een korte speech van heemraad Frans ter Maten vertelt Paul Paardekooper, de ontwerper van de waterspeelplaats meer over het ontwerp.

Gegevens

Datum:
14 december 2019
Tijd:
10:00 tot 11:00

Locatie

Grasveld naast de waterfilterkelder
ter hoogte van Beeklaan 1